Het team achter Gamepros

Jules

Jules “Juulke” Kozak

Keepin’ it jiggy sinds 1988. Voorzitter van Stichting GamePros sinds de oprichting in eind 2017. Speelt graag Hearthstone, FIFA en FPS shooters (wat is dit voor combinatie?!) op de Xbox One X of mobile.

Pascal “Odie20XX” Chermin

Met een bouwjaar van 1984 niet meer de jongste, maar wel classically trained sinds de NES. Sleutelt graag aan PCs en volgt de technologie en e-sports op de voet. Oh ja, speelt ook nog wel eens spelletjes.

Antonie “Enigma” van Kessel

Op de wereld gezet in 1973 toen we nog niet konden googelen, maar in de wieg gelegd voor de digitale wereld die nog volop in ontwikkeling was. De eerste spelcomputer (Philips) ging vanaf de fabriek rechtstreeks onze woonkamer in. Sindsdien is het gamen niet meer weg te denken uit mijn leven.
Naast de zorg voor mijn gezin werk ik als ICT’er en hou ik me graag bezig met het bedenken en organiseren van LAN-party’s en andere competitieve game events.

Maikel Andelbeek

Geboren in 1990 en in 2003 gestart met het organiseren van gaming-gerelateerde evenementen en sindsdien niet meer gestopt. Stilstaan (of zitten) is er niet bij, maar een nieuw project of evenement wordt altijd opgepakt en uitgevoerd! Zelf gamen moet uiteraard ook tijd voor gemaakt worden, waarbij ik het liefste een (MMO)RPG speel waar ik me kan verliezen in side-quests, een RTS om efficiënt de vijand te verslaan of simulation/management games waar ik mezelf uren in kan verliezen met optimaliseren.

André “DaGrooveNL” Bodden

Actief sinds 1990. Meester der strategiegames (Command and Conquer, Age of Empires, Starcraft, etc.) en speelt ook graag shooters, (MMO)RPGs en race games. Vliegt en scheurt daarnaast graag met r/c apparaten zoals drones en auto’s. Meest aanstekelijke lach everrr 😉
Motto: Pizza is love, pizza is life!

Remco “RTCsoldier” Matthijsse

Allround gamer en achievementhunter (100.000+ that is).
Houdt van de wereld customizen. Auto’s of wapens, alles krijgt een persoonlijk tintje. Ballin’ on a budget since 1987!

Dave “Mindwreck” Heidstra

In 1986 uit de wieg gekropen met Space Invaders. Vervolgens opgegroeid met Super Mario en Sonic. Gepubert met Final Fantasy en Legend of Dragoon. Studietijd letterlijk verspeeld met World of Warcraft en Call of Duty. Inmiddels papa dus nu is er af en toe nog tijd voor mobile games.

Erik “LastAirBender88” Benders

Geboren en getogen in Munstergeleen op 9 juli 1988. Vervolgens verhuisd naar Sittard. Ik ben al meerdere jaren actief op het gaming gebied van de Xbox 360 en momenteel heb ik een Xbox One X. Ik speel graag schooters, racing, RPG games en niet te vergeten Hearthstone. Mijn motto: “Be nice to your enemies, it will drive them crazy”.