Partners

GamePros werkt nauw samen met verschillende partners en sponsoren. Door deze samenwerkingen kunnen wij als GamePros events organiseren. Vandaar een shoutout naar onze fantastische partners en sponsoren!


TiMeS LAN

TiMeS LAN is al jaren de grootste en meest bekende LAN party van Limburg. Met gemiddeld 200 deelnemers is deze 3 dagen durende LAN party een event wat je (eigenlijk) niet mag missen.

Website

De Brikke Oave

Als cultureel centrum en grand caf├ę is de Brikke Oave niet meer weg te denken uit het centrum van Brunssum. GamePros organiseert regelmatig Hearthstone Fireside Gatherings bij de Brikke Oave. Dit omwille van de centrale locatie, heerlijke catering en altijd vriendelijke personeel.

Website

NextGen Events

Een organisatie die geregeld gaming events organiseert – met de nodige ervaring aan boord! Events als TiMeS LAN, ZuydLAN, Serious Request gaming en nog veel meer worden door NextGen georganiseerd. Door de samenwerking met Gamepros trachten we een nog groter publiek aan te spreken.

WebsiteGeïnteresseerd naar de mogelijkheden met betrekking tot sponsoring of een partnership met GamePros? Neem contact met ons op!