PARTNERS

GAMEPROS <3 PARTNERS

We houden van onze partners. Want mede dankzij onze partners kunnen wij als GamePros mooie gaming events organiseren. We zijn dan ook ontzettend blij en trots op onze samenwerking met al onze partners!

ONZE PARTNERS

Foroxity logo

FOROXITY

Foroxity Filmarena bestaat uit twee bioscopen in de Nederlandse provincie Limburg. Foroxity Sittard beschikt over 8 filmzalen. Foroxity Roermond beschikt over 7 filmzalen. Naast een filmpje pakken kun je hier nog zoveel meer doen! Wij organiseren events in samenwerking met Foroxity.

foroxity website
De Brikke Oave logo

BRIKKE OAVE

Als cultureel centrum en grand café is de Brikke Oave niet meer weg te denken uit het centrum van Brunssum. GamePros organiseert regelmatig gaming events bij de Brikke Oave. Dit omwille van de centrale locatie, heerlijke catering en altijd vriendelijke personeel.

brikke oave website

DIVI PROJECT

Divi Project is de ontwikkelaar van de crypto currency Divi. Divi is de eerste, gemakkelijkste en enige echte masternode-hostingoplossing met één klik waarbij het draait om gebruikersgemak gecombineerd met functionaliteit. Zowel fiat geld als crypto sturen, ontvangen en beheren vanuit één applicatie.

divi project website
TIMES logo

TIMES LAN

TiMeS LAN is al jaren de grootste en meest bekende LAN party van Limburg. Met gemiddeld 200 deelnemers is deze 3 dagen durende LAN party een event wat je (eigenlijk) niet mag missen. Zorg dan er dan ook voor dat je tijdig kaarten koopt! Dit jaar vindt TiMeS LAN plaats op 16, 17 en 18 oktober in sportal Strijthagen in Landgraaf.

times lan website

MEDIA PARTNERS

Twitch Logo

TWITCH.TV

Twitch is ’s werelds toonaangevende live streaming platform voor gamers en zoveel meer. Kijk en chat met miljoenen andere fans van over de hele wereld.

visit twitch.tv

Ook partner worden van GamePros?

Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.