PARTNERS

GAMEPROS <3 PARTNERS

We houden van onze partners. Mede dankzij onze partners, kunnen wij als GamePros fantastische gaming events organiseren. Daarom zijn we maar wat dankbaar en vooral trots dat we samenwerken met al onze partners!

ONZE PARTNERS

Foroxity logo

FOROXITY

Foroxity Filmarena heeft twee bioscoopcomplexen in de Nederlandse provincie Limburg. Foroxity Sittard is uitgerust met 8 bioscopen. Foroxity Roermond heeft 7 bioscopen. Naast film kijken is er nog veel meer te doen! In samenwerking met Foroxity gaan we evenementen organiseren.

foroxity website
De Brikke Oave logo

BRIKKE OAVE

Als cultureel centrum en grand café is de Brikke Oave niet weg te denken in Brunssum. GamePros organiseert regelmatig gaming-evenementen op de Brikke Oave. Dit vanwege de centrale ligging, goede catering en altijd vriendelijk personeel.

brikke oave website
TIMES logo

TIMES LAN

De TiMeS LAN is al jaren de grootste en bekendste LAN-party van Limburg. Met gemiddeld 200 deelnemers is deze 3 dagen durende LAN party een evenement dat je niet mag missen.

times lan website

MEDIA PARTNERS

Twitch Logo

TWITCH.TV

Twitch is ’s werelds meest toonaangevende platform voor livestreaming voor gamers en nog veel meer. Bekijk streams en chat met miljoenen andere fans over de hele wereld.

visit twitch.tv

Zou je met Gamepros willen samenwerken?een event willen organiseren?zaken willen doen?

Contact Us