De GamePros Hearthstone Championship Series 2019 waren een groot succes. De grote winnaar was SMOrc die met de hoofdprijs van €150,- naar huis ging. Na een korte pauze is het eindelijke weer zo ver.

De GamePros Hearthstone Championship Series 2020!

Dit jaar zullen we weer online en offline evenementen organiseren waarbij punten te verdienen zijn voor de Championship Series ranking. De stand in de ranking zal na elk event worden bijgewerkt op onze website. Na de online en offline toernooien zullen de 8 beste spelers van deze ranking uitgenodigd worden voor de Grand Finals aan het eind van het jaar. Uiteindelijk zal één kampioen overblijven en met de hoofdprijs ervandoor gaan met de hoofdprijs. De prijzen zullen nog bekend gemaakt worden.

GamePros Championship Series 2020 Badge

Regels en puntenverdeling GamePros Hearthstone Championship Series

Goed om te weten natuurlijk is aan welke regels je als deelnemer dient te houden en hoe de puntenverdeling is opgezet voor de GamePros Hearthstone Championship Series. Hieronder een overzicht, waarbij we een verschil maken tussen de offline en online variant van een GamePros Hearthstone Championship Series event.

Onderdeel Offline Event Online Event
Toernooi format Double Elimination Double Elimination
Speelstijl Hero conquest best of 3 met veschillende classes (1 ban) Hero conquest best of 3 met veschillende classes (1 ban)
Hearthstone format Standard (geen wild cards m.u.v. in-game events) Standard (geen wild cards m.u.v. in-game events)
Decktrackers Niet toegestaan Toegestaan
Battlefy Verplicht op voorhand inchecken en decklists uploaden Verplicht op voorhand inchecken en decklists uploaden
Scores doorgeven Zelf in Battlefy of via aanwezige admin Zelf in Battlefy of Discord admin bij dispuut
Puntverdeling voor ranking Winnaar: 15 punten
Runner-up: 10 punten
3e/4e plaats: 7 punten
5e t/m 8e plaats: 3 punten
9e en verder: 1 punt
Winnaar: 5 punten
Runner-up: 3 punten
3e/4e plaats: 1 punt
Maximaal aantal deelnemers 32 deelnemers 16 deelnemers
Prijzen Ja, voor de winnaar Ja, voor de winnaar

Let op, bovenstaande regelgeving kan eventueel nog worden aangepast.

Volgende GamePros Hearthstone Championship Series event (online)

Wil je meedoen met het volgende GamePros Hearthstone Championship Series evenement? Dat kan, we organiseren op vrijdag 27 maart 2020 het volgende event. Let op, het betreft een online event, we starten met het toernooi om 19:00! Inschrijven voor deelname aan dit event is mogelijk via battlefy.

Blijf op de hoogte!

Wil je niets missen van onze events, GamePros nieuws en nog veel meer..? Zorg dan dat je GamePros volgt op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en join onze Discord server. Zo blijf je niet alleen op de hoogte maar ondersteun je ons ook nog eens met het groeien van onze community!

2020-03-07T12:51:09+01:00