GamePros-Hearthstone-Championship-Series-2019-Banner

GamePros Hearthstone Championship Series 2019 | Offline Qualifier 9

Well met! De GamePros Hearthstone Championship Series 2019 | Offline Qualifier 9 komt eraan! Dit is onderdeel van een nieuw concept, waarbij we zowel offline als online Hearthstone evenementen gaan organiseren. Deelnemers verdienen punten op basis van resultaat per event en eind 2019 wordt er een Grand Finals event georganiseerd – waaraan de beste 8 deelnemers van de gaan strijden om kampioen te worden van de GamePros Hearthstone Championship Series 2019.

Programma

– Inloop vanaf 11:30
– Start GamePros Hearthstone Championship Series 2019 | Offline Qualifier 9 is om 12:00
– Verwachting is – afhankelijk van het aantal deelnemers – dat we rond 18:00-19:00 klaar zijn met het toernooi

Spelregels

– Toernooivorm wordt gespeeld volgens officiële regels vanuit Blizzard. Dit houdt in dat er gespeeld kan worden middels het SWISS, Single- en Double elemination format. Het uiteindelijke format en de indeling wordt op de dag van het event bekend gemaakt door de hoofdadmin – het totaal aantal deelnemers is hierin doorslaggevend.
– Decktracker apps zijn niet toegestaan.
– Het is niet toegestaan om tijdens het toernooi decks aan te passen. Het is derhalve noodzakelijk om je decks voorafgaand aan het toernooi (dit kan op de dag zelf nog) vast te leggen in Battlefy. Mocht je toch tijdens het toernooi je deck aanpassen dan leidt dit tot diskwalificatie.
– Deelnemers zijn verplicht het vriendschapsverzoek te accepteren van onze casting crew (battletag GamePros01#2951), zodat matches live kunnen worden gestreamed op Twitch.
– Behandel de overige deelnemers, de locatie en de organisatie met respect. Mocht je je misdragen dan zal dit uiteraard leiden tot diskwalificatie en wordt je vriendelijk (doch dringend) verzocht de locatie te verlaten.
– Indien je deelneemt aan het evenement ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video’s worden gemaakt welke GamePros gebruikt voor promotionele doeleinden.

Locatie

Het toernooi wordt gehouden in cultureel centrum ‘De Brikke Oave‘ te Brunssum. Het is mogelijk om als deelnemer eten en drinken kopen op de locatie – uiteraard zijn er ook voldoende toiletten aanwezig. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wat mag je verwachten als deelnemer?

Een professioneel opgezet event, waarbij je competitief tegen andere deelnemers Hearthstone speelt. Uiteraard kan er ook casual Hearthstone worden gespeeld, zijn er nevenactiviteiten (2 x Xbox One), worden matches live gestreamed op Twitch inclusief commentaar van onze casters en nog veel meer! De winnaar van het toernooi wint € 20,- Battle.net tegoed, en eeuwige roem natuurlijk.

Wat dien je vooraf te regelen als deelnemer?

  1. Zorg dat je je aanmeld als deelnemer voor dit event via Battlefy.
  2. Omdat wij als organisatie verplicht zijn om Battlefy te gebruiken als systeem om de scores bij te houden, verzoeken we je hier voorafgaand aan het event een account aan te maken. Zonder account op Battlefy is het dus niet mogelijk om deel te nemen aan het toernooi. Meld je aan met je Battlefy account bij dit event en zorg dat je tijdig je decks toevoegd.

Wat dien je mee te nemen als deelnemer?

Je dient zelf een apparaat mee te nemen om Hearthstone op te spelen. Uiteraard ben je vrij om te kiezen welk apparaat dit is. GamePros draagt zorg voor voldoende oplaadpunten.

Heb je nog vragen over dit evenement van GamePros? Stuur ons dan een mailtje via events@gamepros.nl.

The event is finished.

Datum

07 sep 2019
Expired!

Tijd

11:30 - 19:00

More Info

Read More

Locatie

Grand Café de Brikke Oave
Lindeplein 7, 6444 AT, Brunssum

Organisator

GamePros
Email
events@gamepros.nl
Website
www.gamepros.nl
Read More

Geef een reactie