Sinds begin dit jaar heeft GamePros een nieuw format voor de Hearthstone Fireside Gathering events: de GamePros Hearthstone Championship Series. Spelers verdienen punten voor deze ranking op basis van resultaat en deelname aan de offline en online events welke GamePros organiseert. Na ieder event is er een update van de GamePros Hearthstone Championship Series ranking, zodat deze altijd actueel is. Uiteindelijk zullen de 8 spelers met de hoogste ranking uitgenodigd worden om mee te doen met de GamePros Hearthstone Championship Series Grand Finals. Een hele mond vol – en zoals de naam al doet vermoeden is dit event de grote finale van de GamePros Hearthstone Championship Series 2019.

Grand Finals

Het GamePros Hearthstone Championship Series Grand Finals zal eind 2019 worden georganiseerd als offline event – spelers zullen dus daadwerkelijk aanwezig moeten zijn om mee te kunnen doen. Op een later moment wordt de exacte datum en locatie bekend gemaakt, maar minimaal 3 maanden voordat de Grand Finals plaats gaan vinden.

Prijzenpot

Maar hoe zit het dan met de prijzen voor het GamePros Hearthstone Championship Series Grand Finals event? Daarover zullen we nu een tipje van de sluier oplichten: er zal een prijzenpot zijn van minimaal € 300,- ! Naast eeuwige roem natuurlijk, want de winnaar zal gelijk de eerste persoon zijn die zich GamePros Hearthstone Champion mag noemen. We hopen dan ook met deze mooie prijzenpot ervoor te zorgen dat spelers nóg gemotiveerder zijn om deel te nemen aan de GamePros Hearthstone Championship Series events, zowel offline als online.

trophy.website-blog-post

Volgende GamePros Hearthstone Championship Series event (online)

Wil je meedoen met het volgende GamePros Hearthstone Championship Series event? Dat kan, we organiseren op vrijdag 19 april 2019 het volgende event. Let op, het betreft een online event, we starten met het toernooi om 19:00! Inschrijven voor deelname aan dit event is mogelijk via Battlefy.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen van onze events, GamePros nieuws en nog veel meer..? Zorg dan dat je GamePros volgt op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en join onze Discord server. Zo blijf je niet alleen op de hoogte maar ondersteun je ons ook nog eens met het groeien van onze community!