GamePros Hearthstone Fireside Gathering 6

Hearthstone Fireside Gathering #6

Intro

Op zaterdag 13 oktober vond de 6e editie van de GamePros Hearthstone Fireside Gathering plaats op TiMeS LAN. Voor de eerste keer op een andere plaats dan de gebruikelijke foyer van de Brikke Oave.


Verloop toernooi

Vanaf 11:00 kwamen de deelnemers mondjesmaat binnen in sporthal Strijthagen. Een geheel andere setting dan voorgaande keren; er zaten zo'n 200 man in de sporthal die deelnamen aan TiMeS LAN. Voor de Fireside Gathering was er een mooi hoekje gecreëerd waar de deelnemers plaats konden nemen en zich alvast konden registreren via Battlefy. Tevens werd er in de TiMeS Discord bekend gemaakt dat er een Hearthstone Fireside Gathering ging starten - wat zorgde dat er ook een aantal mensen uit de zaal zich kwamen aanmelden om mee te doen.

Uiteindelijk deden er 12 deelnemers mee; om 12:30 werd het figuurlijke startschot gegeven door onze welbekende hoofdadmin Pascal. Er werd gespeeld in een Swiss format van 5 rondes. De beste 4 spelers na deze 5 Swiss rondes gingen door naar de single elimination rondes.

Het beloofde een spannende middag te worden...


Hieronder een volledig overzicht van het verloop van het toernooi.Finale

De top 4 na 5 rondes was MCMKiller, Diesel, Truskar en Juulke. Juulke gaf zijn plek als organisator op aan de nummer 5, Shadowhuk en Diesel was te laat vanwege een andere competities op de LAN waardoor zelfs de nummer 6, Bono nog mee kon doen aan de finals.
De 4 finalisten waren uiteindelijk: MCMKiller, Shadowhuk, Bono en Truskar

MCMKiller trad in de halve finale wederom aan tegen Shadowhuk waar hij eerder al met 2-1 van had gewonnen. Deze keer liep het echter anders en greep Shadowhuk zijn kans om naar de finale te gaan door met 2-0 te winnen.

De andere halve finale werd gelijktijdig gespeeld en ging tussen Bono en Truskar. Verrassend genoeg won Bono met 2-1 zodat de finale tussen twee spelers ging die eigenlijk niet in de top 4 zaten!

De finale werd uiteindelijk gewonnen door Bono die een mooie prijs mee naar huis kreeg.


Wij willen als organisatie TiMeS LAN en alle deelnemers bedanken voor alweer een geslaagde editie van een GamePros Hearthstone Fireside Gathering.Gepost door

Jules Kozak

Facebook Twitter

Keepin’ it jiggy sinds 1988. Voorzitter van Stichting GamePros sinds de oprichting in eind 2017. Speelt graag Hearthstone, FIFA en FPS shooters (wat is dit voor combinatie?!) op de Xbox One X of mobile.


Volg GamePros

Comments 1

  1. Hi GamePros team, bedankt voor wederom een leuke Fireside Gathering. Ik vroeg me af, zijn er alweer nieuwe edities gepland? Ik zou graag weer meedoen namelijk! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *