GamePros Hearthstone Fireside Gathering #4

Hearthstone Fireside Gathering #4

Intro

Op zaterdag 14 juli was het weer zover; een nieuwe GamePros Fireside Gathering! Nummer 4 dit keer, wederom met een internationaal deelnemersveld. Fantastisch om te zien dat er niet alleen Nederlanders, maar ook Belgen en Duitsers onze evenementen weten te vinden.


Verloop toernooi

's Morgens vanaf 10:00 werd er door ons team ijverig opgebouwd om ervoor te zorgen dat het toernooi kon starten om 11:30. Verse hoofdamin Remco had alles dubbel gecheckt, iedereen was aangemeld bij Battlefy, het speelschema was bekend en dus gaf hij het startschot. Het toernooi is uiteindelijk iets later gestart, maar dat mocht de pret niet drukken.

De deelnemers speelden alsof hun virtuele leven er vanaf hing - en dat was natuurlijk ook zo. Het was mooi om te zien dat er gespeeld werd met meta decks maar ook met zogenaamde "meme" decks. Dit kon nogal verassend uit de hoek komen, omdat een tegenstander dit niet altijd aan zag komen. Natuurlijk werden er zoals altijd matches rechtstreeks uitgezonde op het Twitch kanaal van GamePros, voorzien van commentaar door onze casters. Naarmate de dag vorderde werd er langzaam duidelijk welke deelnemers gingen spelen voor de finale plaatsen. Hieronder een volledig overzicht van het verloop van het toernooi.

Bracket GamePros Fireside Gathering 4

Finale

Uiteindelijk werd er een spannende finale gespeeld tussen SMorC en PaulWill6 waarin PaulWill6 als winnaar uit de strijd kwam. Zie de video hieronder voor de volledige finale. Dit is de eerste keer dan PaulWill6 een GamePros Fireside Gathering heeft gewonnen, van harte proficiat! In een interview na de gewonnen finale gaf hij aan dat het voor hem als deelnemer een leuk en spannend toernooi was en hij al uitkijkt naar een volgende editie om zijn titel te verdedigen.


Wij willen als organisatie de Brikke Oave en alle deelnemers bedanken voor alweer een geslaagde editie van een GamePros Hearthstone Fireside Gathering.
De volgende editie is alweer gepland: op zaterdag 8 september 2018 vindt de 5e editie plaats van de GamePros Hearthstone Fireside Gathering. Deze editie is een ‘Tavern Hero Qualifier’ wat wil zeggen dat er punten te behalen zijn om deel te nemen aan officiële Blizzard toernooien. Aanmelden kan via de volgende link.


 • GamePros Fireside Gathering 4
 • GamePros Fireside Gathering 4
 • GamePros Fireside Gathering 4
 • GamePros Fireside Gathering 4
 • GamePros Fireside Gathering 4
 • GamePros Fireside Gathering 4
 • GamePros Fireside Gathering 4
 • GamePros Fireside Gathering 4
 • GamePros Fireside Gathering 4
 • GamePros Fireside Gathering 4

Gepost door

Jules Kozak

Facebook Twitter

Keepin’ it jiggy sinds 1988. Voorzitter van Stichting GamePros sinds de oprichting in eind 2017. Speelt graag Hearthstone, FIFA en FPS shooters (wat is dit voor combinatie?!) op de Xbox One X of mobile.


Volg GamePros

Comments 1

 1. Mooi geschreven stuk Jules – ik ben bij de volgende Fireside Gathering op zaterdag 8 september, tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *