GamePros Hearthstone FSG4

GamePros Hearthstone Championship Series 2019 | Online Qualifier 4

Intro

Op vrijdag 19 maart vond er weer een GamePros Hearthstone Championship Series event plaats, de vierde editie om precies te zijn. Deze editie was een zogenaamde “Online Qualifier”, waarbij het toernooi volledig online wordt gespeeld. Net als bij de vorige events konden de deelnemers punten verdienen voor de GamePros Championship Series ranking 2019. De beste 8 spelers zullen eind 2019 in de Grand Finals spelen voor mooie prijzen en de felbegeerde titel: winnaar van de GamePros Hearthstone Championship Series 2019.

Verloop toernooi

Om 19:00 waren de 18 deelnemers gereed voor de strijd. Iedereen was ingecheckt en de decks waarmee gespeeld zou gaan worden waren netjes aangemeld in het Battlefy event. Niet lang daarna werd het startschot gegeven en gingen de deelnemers los.

De casters zaten er klaar voor en als eerste match werd er gekozen voor Paulwill vs Ryder. Gelijk al een spannende match, waarbij de eerste game was voor Paulwill. Uiteindelijk wist Ryder terug te komen door twee keer achter elkaar te winnen en hierdoor de match te winnen met 1-2. Er was tijdens de livestream ook aandacht voor de losersbracket, waar een spannende match tussen Disciple en Henri werd gespeeld. Uiteindelijk wist Disciple de match naar zich toe trekken met een stand van 2-1. Terug naar de winnersbracket voor de derde match tussen dNiii en Grey. Grey won de eerste game maar uiteindelijk ging dNiii er met de winst vandoor met een 2-1 overwinning.

Bracket GamePros Fireside Gathering 2

Finale

Uiteindelijk werd er een spannende finale gespeeld tussen Enemis en dNiii waarin laatstgenoemde als winnaar uit de strijd kwam. Dit is de eerste keer dat dNiii een GamePros Championship Series Qualifier heeft gewonnen, van harte proficiat! Hiermee verdient hij gelijk 5 punten in de GamePros Championship Series ranking. Waarom geen 15 punten hoor ik je denken? Omdat er gewoonweg meer punten te verdienen zijn bij een "offline" Fireside Gathering. De gehele ranking is overigens altijd in te zien op deze pagina op onze website. Al met al was deze tweede online Fireside Gathering een succes!

Wij willen als organisatie alle deelnemers bedanken voor alweer een geslaagde editie van deze GamePros Hearthstone Championship Series Fireside Gathering. De volgende editie is alweer gepland: op zaterdag 18 mei 2019 vindt de 5e editie plaats van de GamePros Hearthstone Championship Series bij de Brikke Oave in Brunssum. Meld je aan voor deze editie - see you there!


Gepost door

Jules Kozak

Facebook Twitter

Keepin’ it jiggy sinds 1988. Voorzitter van Stichting GamePros sinds de oprichting in eind 2017. Speelt graag Hearthstone, FIFA en FPS shooters (wat is dit voor combinatie?!) op de Xbox One X of mobile.


Volg GamePros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *