Grand Finals GamePros Hearthstone Championship Series 2019

Grand Finals GamePros Hearthstone Championship Series 2019

Eindelijk is het dan zover, de beste 8 spelers van de GamePros Hearthstone Championship Series 2019 gaan strijden om de titel tijdens dit Grand Finals event. Het hele jaar door hebben de deelnemers door mee te doen aan onze Offline en Online Qualifiers punten kunnen verdienen voor de ranking en nu is de tijd aangebroken om de beste spelers tegen elkaar te laten strijden in een ultieme finale: de Grand Finals van de GamePros Hearthstone Championship Series 2019!

Dit event is uiteraard de kers op de taart voor onze Hearthstone community en wij gaan met z’n allen er voor zorgen dat dit evenement ontzettend tof gaat worden. Los van de mooie prijzen die er te winnen zijn zal dit toernooi ook wat extra features krijgen…

Programma

– Inloop vanaf 11:30
– Start Grand Finals GamePros Hearthstone Championship Series 2019 is om 12:00
– Verwachting is dat we rond 18:00-19:00 klaar zijn met het toernooi aansluitend is er de prijsuitreiking

Spelregels

– Toernooivorm wordt gespeeld volgens officiële regels vanuit Blizzard. Dit houdt in dat er gespeeld kan worden middels het SWISS, Single- en Double elemination format. Het uiteindelijke format en de indeling wordt op de dag van het event bekend gemaakt door de hoofdadmin.
– Decktracker apps zijn niet toegestaan.
– Het is niet toegestaan om tijdens het toernooi decks aan te passen. Het is derhalve noodzakelijk om je decks voorafgaand aan het toernooi (dit kan op de dag zelf nog) vast te leggen in Battlefy. Mocht je toch tijdens het toernooi je deck aanpassen dan leidt dit tot diskwalificatie.
– Deelnemers zijn verplicht het vriendschapsverzoek te accepteren van onze casting crew (battletag GamePros01#2951), zodat matches live kunnen worden gestreamed op Twitch.
– Behandel de overige deelnemers, de locatie en de organisatie met respect. Mocht je je misdragen dan zal dit uiteraard leiden tot diskwalificatie en wordt je vriendelijk (doch dringend) verzocht de locatie te verlaten.
– Indien je deelneemt aan het evenement ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video’s worden gemaakt welke GamePros gebruikt voor promotionele doeleinden.

Locatie

Het toernooi wordt gehouden in cultureel centrum ‘De Brikke Oave‘ te Brunssum. Het is mogelijk om als deelnemer eten en drinken kopen op de locatie – uiteraard zijn er ook voldoende toiletten aanwezig. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wat mag je verwachten als deelnemer?

Een professioneel opgezet event, waarbij je competitief tegen andere deelnemers Hearthstone speelt. Uiteraard kan er ook casual Hearthstone worden gespeeld, zijn er nevenactiviteiten (2 x Xbox One), worden matches live gestreamed op Twitch inclusief commentaar van onze casters en nog veel meer! De winnaar van Grand Finals GamePros Hearthstone Championship Series 2019 wint € 150,- de runner-up € 100,- en de derde plaats is goed voor € 50,-.

Wat dien je vooraf te regelen als deelnemer?

  1. De deelnemers die zijn uitgenodigd voor de Grand Finals GamePros Hearthstone Championship Series 2019: zorg dat je alvast een actieve account hebt op het Battlefy platform. Dit wordt gebruikt door onze admin om de scores bij te houden tijdens het toernooi.
  2. De deelnemers die zijn uitgenodigd voor de Grand Finals GamePros Hearthstone Championship Series 2019: zorg dat je je 3 deck(codes) klaar hebt, zodat je deze na aanmelding bij onze admin toe kan voegen in je eigen Battlefy account voor dit toernooi.

Wat dien je mee te nemen als deelnemer?

Je dient zelf een apparaat mee te nemen om Hearthstone op te spelen. Uiteraard ben je vrij om te kiezen welk apparaat dit is. GamePros draagt zorg voor voldoende oplaadpunten. Aangezien dit het Grand Finals event is zou het leuk zijn als er extra publiek aanwezig is om de deelnemers een hart onder de riem te steken. Dat gezegd hebbende, toegang is gratis en nodig gerust familie, vrienden en kennisen uit om te komen kijken!

Heb je nog vragen over dit evenement van GamePros? Stuur ons dan een mailtje via events@gamepros.nl.

The event is finished.

Datum

23 nov 2019
Expired!

Tijd

11:30 - 19:00

More Info

Read More

Locatie

Grand Café de Brikke Oave
Lindeplein 7, 6444 AT, Brunssum
Categorie

Organisator

GamePros
Email
events@gamepros.nl
Website
www.gamepros.nl
Read More

Geef een reactie