GamePros Hearthstone Championship Series 2020 - Online Qualifier 1 dark

GamePros Hearthstone Championship Series 2020 – Online Qualifier 1

Well met! De GamePros Hearthstone Championship Series 2020 | Online Qualifier 1 komt eraan! Het eerste online toernooi waarbij er punten te verdienen zijn voor de Gamepros Championship Series en wie weet voor een plaats in de Grand Finals eind dit jaar. Naast punten voor de ranking wint de winnaar van dit online event  20 euro aan Battle.NET credit!

Programma

– Start inchecken voor toernooi: 18:30 (UTC +01:00)
– Start GamePros Hearthstone Championship Series 2020 | Online Qualifier 1 is om 19:00 (UTC +01:00)
– Verwachting is – afhankelijk van het aantal deelnemers – dat we rond 24:00 (UTC +01:00) klaar zijn met het toernooi

Spelregels

– Meld je aan via Battlefy voor het event, check je als deelnemer tijdig in voorafgaand aan het event en zorg dat je decks tijdig zijn vastgelegd! Inchecken is mogelijk een half uur voorafgaand aan de start van het event, het vastleggen van je decks kan tot de start van het evenement zelf.
– Als deelnemer ga je automatisch akkoord met het feit dat je match gestreamed kan worden op het GamePros Twitch kanaal. Om te kunnen spectaten dien je onze stream Battle.net account friend invite te accepteren (battletag GamePros01#2951), deze wordt voorafgaand aan het toernooi gecommuniceerd via ons Discord kanaal. Indien je als deelnemer deze niet accepteert kan dit leiden tot diskwalificatie. Uiteraard wordt de stream van het toernooi uitgezonden met een vertraging van minimaal 10 minuten.
– Hearthstone gaming region: Europa
– Decktrackers zijn toegestaan.
– Onnodig “ropen” tijdens matches kan resulteren in diskwalificatie van het toernooi
– Na afloop van een match dienen beide deelnemers de score door te geven via Battlefy. Het is niet verplicht maar altijd een goed idee om een screenshot te maken om aan te kunnen tonen dat je een bepaalde match hebt gewonnen.
– Het is een single elimination toernooi, dus als je tegenstander klaar is kun je starten met de match.

Format

– Het toernooi wordt gespeeld in een single elimination hero conquest best of 3 format. Iedere deelnemer legt 3 decks met verschillende classes vast in Battlefy.
– Voorafgaand aan een match dien je jezelf op “ready” te zetten binnen Battlefy om vervolgens 1 deck te bannen van je tegenstander.
– Je dient matches te winnen met je overgebleven 2 decks. Indien je met één van de decks hebt gewonnen is het verplicht om met je andere deck te spelen. Indien een deelnemer met beide decks heeft gewonnen is de wedstrijd afgelopen en heeft deze deelnemer de wedstrijd gewonnen.
– Het aanmaken van de brackets en de seeding ervan gebeurd geautomatiseerd via het systeem van Battlefy. Na het spelen van matches en doorgeven van scores zie je in Battlefy tegen wie je dient te spelen.

De winnaar van het toernooi ontvangt een giftcard van Battle.net ter waarde van €20.

Afhankelijk van het resultaat verdienen deelnemers punten voor onze GamePros Championship Series ranking. Uiteindelijk zullen de 8 beste spelers worden uitgenodigd voor de Grand Finals dat eind 2020 ergens plaats vindt op een offline locatie.

Voor een volledig overzicht van alle Battlefy instellingen voor dit toernooi check je Battlefy. Heb je nog vragen over dit evenement van GamePros? Stuur ons dan een mailtje via events@gamepros.nl of stel je vraag in de GamePros Discord server.

The event is finished.

Date

27 Mar 2020
Expired!

Time

18:30 - 00:00

More Info

Meer informatie

Location

Online
Online

Organizer

GamePros
Email
events@gamepros.nl
Website
www.gamepros.nl
Meer informatie

Next Event

Leave A Comment

Go to Top