GamePros Hearthstone FSG4
GamePros

Organisator

GamePros
Email
events@gamepros.nl
Website
https://gamepros.nl/events/
REGISTREREN

Locatie

Battlefy | Online

Meer informatie

Registreren als deelnemer

Datum

19 apr 2019 - 20 apr 2019

Tijd

06:30 - 00:00

Kosten

Gratis - je dient je enkel te registreren!

GamePros Hearthstone Championship Series 2019 | FSG 4 (online)

Well met! De GamePros Hearthstone Championship Series 2019 | FSG 4 komt eraan! Het online toernooi waarbij je punten kunt verdienen voor de offline Grand Finals aan eind 2019 in Brunssum. Maar dat is niet alles, de winnaar van dit online event verdient 20 euro aan Battle.NET credit!

Programma

– Start inchecken voor toernooi: 18:30 (6:30 PM) CET
– Start GamePros Hearthstone Championship Series 2019 | FSG 4 is om 19:00 (7 PM) CET
– Verwachting is – afhankelijk van het aantal deelnemers – dat we rond 24:00 (12:00 AM) CET klaar zijn met het toernooi

Spelregels

– Meld je aan via Battlefy voor het event, check je als deelnemer tijdig in voorafgaand aan het event en zorg dat je decks tijdig zijn vastgelegd! Inchecken is mogelijk een half uur voorafgaand aan de start van het event, het vastleggen van je decks kan tot de start van het evenement zelf.
– Als deelnemer ga je automatisch akkoord met het feit dat je match gestreamed kan worden op het GamePros Twitch kanaal. Om te kunnen spectaten dien je onze stream Battle.net account friend invite te accepteren, deze wordt voorafgaand aan het toernooi gecommuniceerd via ons Discord kanaal. Indien je als deelnemer deze niet accepteert kan dit leiden tot diskwalificatie. Uiteraard wordt de stream van het toernooi uitgezonden met een vertraging van minimaal 15 minuten.
– Hearthstone gaming region: Europa
– Decktrackers zijn toegestaan.
– Onnodig “ropen” tijdens matches kan resulteren in diskwalificatie van het toernooi
– Na afloop van een match dienen beide deelnemers de score door te geven via Battlefy. Het is niet verplicht maar altijd een goed idee om een screenshot te maken om aan te kunnen tonen dat je een bepaalde match hebt gewonnen.
– Het is een single elimination toernooi, dus als je tegenstander klaar is kun je starten met de match.

Format

– Het toernooi wordt gespeeld in een single elimination hero conquest best of 3 format. Iedere deelnemer legt 3 decks met verschillende classess vast in Battlefy.
– Voorafgaand aan een match dien je jezelf op “ready” te zetten binnen Battlefy om vervolgens 1 deck te bannen van je tegenstander.
– Je dient matches te winnen met je overgebleven 2 decks. Indien je met één van de decks hebt gewonnen is het verplicht om met je andere deck te spelen. Indien een deelnemer met beide decks heeft gewonnen is de wedstrijd afgelopen en heeft deze deelnemer de wedstrijd gewonnen.
– Het aanmaken van de brackets en de seeding ervan gebeurd geautomatiseerd via het systeem van Battlefy. Na het spelen van matches en doorgeven van scores zie je in Battlefy tegen wie je dient te spelen.

De winnaar van het toernooi ontvangt een giftcard van Battle.net ter waarde van €20.

Alle deelnemers krijgen punten voor onze GamePros Championship Series ranking. De 8 beste spelers zullen later dit jaar worden uitgenodigd voor een Grand Finals event waarin grote prijzen te winnen zijn. Hierover volgt nog meer informatie op een later tijdstip.

Voor een volledig overzicht van alle Battlefy instellingen voor dit toernooi check je Battlefy. Heb je nog vragen over dit evenement van GamePros? Stuur ons dan een mailtje via events@gamepros.nl.

Urenschema

18:30 - 18:59
Check-in
Online check-in van deelnemers toernooi
18:30 - 18:59
Decks submitten
Het vastleggen van decks waarmee gespeeld gaat worden door de deelnemers
19:00 - 00:00
Toernooi
GamePros Hearthstone Championship Series 2019 | FSG 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *