FIFA18 Gamepros website banner
GamePros

Organisator

GamePros
Email
events@gamepros.nl
Website
https://gamepros.nl/events/
REGISTREREN

Locatie

Stadion Fortuna Sittard
Business Lounge

Meer informatie

Eventbrite - Fortuna Sittard FIFA18 Toernooi

Next Event

Datum

21 apr 2018

Tijd

09:00 - 18:00

Kosten

€ 15,-

Fortuna Sittard FIFA18 Toernooi | UITVERKOCHT

Op zaterdag 21 april organiseert Fortuna Sittard in samenwerking met het Fortuna Supporters Collectief en GamePros een FIFA18 toernooi in de business lounge van het Fortuna Stadion. Laat zien dat jij de beste FIFA18 speler bent en pak de titel van de eerste editie van dit toernooi! De winnaar maakt tevens kans om eDivisie speler te worden voor Fortuna Sittard bij promotie naar de eredivisie!

Vanaf de 1/8e finale val je al in de prijzen, daarnaast ontvangt iedere geregistreerde deelnemer een goodiebag! Naast het FIFA18 toernooi zijn er tal van andere activiteiten, wie weet kun jij ook nog een wedstrijd spelen tegen een van de spelers van Fortuna Sittard!

Deelname kost € 15 per speler, het aantal plaatsen is gelimiteerd, dus wees er op tijd bij! De inschrijving sluit één dag voor de aanvang van het toernooi. Het toernooi is vrij toegankelijk voor iedereen die niet zelf wil spelen.

>>> Update 18-3-18: Update: Het is niet mogelijk om je nog op te geven als deelnemer, de tickets zijn uitverkocht. Het is enkel nog mogelijk om als bezoeker langs te komen, toegang is dan gratis.

Om ervoor te zorgen dat het FIFA18 toernooi voor zowel deelnemers als supporters spannend maar vooral leuk gaat worden, zijn er een aantal regels opgesteld. Alle bezoekers dienen zich aan deze regels te houden.

Spelregels FIFA18 toernooi

  1). Het toernooi wordt gespeeld op Playstation 4 consoles.
  2). Tijdens het toernooi wordt er gespeeld met een poulefase waarbij er maximaal 4 deelnemers per poule zullen worden ingedeeld.
  3). De indeling gebeurt geautomatiseerd via het toernooisysteem van GamePros.
  4). Iedere deelnemer speelt één keer tegen zijn tegenstanders in de poulefase.
  5). In de poulefase wordt er geen verlenging gespeeld en er worden ook geen penalty’s genomen indien de wedstrijd (na 90 in-game spelminuten) eindigt in een gelijkspel.
  6). De beste 2 van elke poule (en afhankelijk van het aantal deelnemers een aantal beste nr 3’s) zullen doorgaan naar de KO-fase.
  7). In de KO-fase speel je één keer tegen je tegenstander(s). Bij een gelijkspel (na 90 in-game spelminuten) in de KO-fase speel je de verlenging. Indien de wedstrijd na verlenging ook eindigt in een gelijkspel moeten er penalty’s worden genomen om een winnaar te bepalen.

Indien na het spelen van de poule wedstrijden een deelnemer evenveel punten heeft behaald als een tegenstander, zal er worden geselecteerd op basis van doelsaldo. Indien dit ook gelijk is zal er worden geselecteerd op onderling resultaat. Dit wordt automatisch verwerkt door het programma welke GamePros gebruikt om de scores in bij te houden tijdens het toernooi.

Het is voor een deelnemer niet toegestaan om tijdens het spelen van de wedstrijd op de startknop te drukken, behalve op dode spelmomenten (inworp, vrije trap, corner, doeltrap), om bijvoorbeeld spelers te wisselen etc. Indien men zich hier niet aan houdt, kan door GamePros besloten worden om een deelnemer te diskwalificeren.
Nadat een wedstrijd is gespeeld dienen beide deelnemers de score aan de GamePros scheidsrechters, die bij de consoles staan, door te geven.

Spelinstellingen tijdens FIFA toernooi

Tijdens het toernooi worden de volgende spelinstellingen gehanteerd:

  Duur: 4 minuten per helft
  Moeilijkheidsgraad: Legendarisch
  Speelsnelheid: Normaal (0)
  Camerastand: Standaard
  Teamkeuze: Enkel landen & clubs (met uitzondering van World XI & Classic)
  Team ratings: 85 Algemeen

Overige spelregels:

  Aantal punten: Winst=3 punten / Gelijkspel=1 punt / Verlies=0 punten

Huisregels tijdens FIFA toernooi

  1). De standaard huisregels van Fortuna Sittard zijn van toepassing.
  2). Behandel de apparatuur en je tegenstander met respect (de fair play regels van UEFA en KNVB zijn hier ook van toepassing).
  3). Het is niet toegestaan voor bezoekers om de consoles aan te raken. Ga op een normale manier met de controllers en apparatuur om, ga bijvoorbeeld niet gooien en/of slaan.
  4). Het is niet toegestaan om tijdens een wedstrijd een speler af te leiden, lastig te vallen of te storen.
  5). Het WiFi netwerk is gratis te gebruiken. Hou je hierbij wel aan de algemene voorwaarden voor het gebruik van de GamePros WiFi (deze worden ook getoond bij het opzetten van de verbinding).
  6). De beslissing van de scheidsrechter (wedstrijdleiding) is bindend.
  7). Het is niet toegestaan om provocerende kleding of accessoires te dragen als bezoeker (denk bijvoorbeeld aan een Roda JC shirt).

Parkeergelegenheid

Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van parkeerterrein P2 recht tegenover de ingang van de parkeergarage. Dit parkeerterrein heeft een capaciteit van circa 150 parkeerplekken.
Bezoekers kunnen de auto ook in de parkeergarage kwijt. Hier geldt echter het tarief van €1,- per uur, het is mogelijk om voor €5,- een dagkaart te kopen.

Urenschema

09:00 - 09:30
Inloop & registratie
Registratie deelnemers FIFA18 toernooi
09:30 - 09:45
Welkom
Welkomstwoord Fortuna Sittard en uitleg toernooi
10:00 - ongeveer 14:00
Poulefase
Spelen van wedstrijden in poulefase
14:00 - ongeveer 16:30
Knock-outfase
Spelen van wedstrijden in knock-out fase
16:30 - 18:00
Afsluiting
Afsluiting en prijsuitreiking