Gamepros Fireside Gathering

Eerste Hearthstone Fireside Gathering is een feit

Na enige planning is het dan toch gelukt, een eerste Fireside Gathering voor Hearthstone is gepland. Het betreft in deze een samenwerking tussen NextGen Events en Gamepros. Deze samenwerking is het begin van een serie evenementen welke in goed overleg gepland gaan worden en waar we graag jullie als gamers verwelkomen.

Gamepros Tavern

Na een eerste interne pilot hebben wij als Gamepros nu een eigen ‘established Tavern’ voor het organiseren van Fireside Gatherings. Dit houdt in dat we in de toekomst meer dan één Fireside Gathering vooruit kunnen plannen en… Dat het dus mogelijk is om de nieuwe Warlock hero – Nemsy Necrofizzle – vrij te spelen. Onze eigen tavern heeft de uiterst originele naam ‘Gamepros Tavern’ gekregen en is te herkennen aan onderstaand logo.

Gamepros Tavern Sign

Event informatie

Ok, maar waar en wanneer moet ik zijn om deel te nemen aan deze Fireside Gathering? Dat gaan we je nu vertellen, dus pak je agenda er maar vast bij. Zaterdag 11 november 2017 vanaf 11:00 tot 18:00 zal het plaatsvinden, in cultureel centrum ‘Brikke Oave’ te Brunssum. Kijk voor de officiële aankondiging van deze Fireside Gathering op de website van Blizzard.

Wat belangrijk is om te weten is dat je je moet registreren om deel te kunnen nemen aan de Fireside Gathering. We maken een onderscheid in visitors (casual play) en competitors (toernooi vorm) en waar je je ook voor inschrijft, deelname is gratis. Als je mee doet aan het Hearthstone toernooi maak je zelfs nog kans om leuke prijzen te winnen!
Dus waar wacht je nog op? Klik op onderstaande button om je te registreren en we zien ons op 11 november in Brunssum!

Registreren

Speel je geen Hearthstone?

Geen enkel probleem! We got you covered, er is namelijk de mogelijkheid om andere games te spelen. Meer bepaald FIFA op de Xbox One! Indien genoeg animo kan hier uiteraard ook een toernooi voor worden opgezet. Last but not least is het ook mogelijk om de VR bril van Ocolus Rift te testen middels de Robo Recall game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *